Malerfirma med stor faglig stolthed

Hos malerfirma Geert Hansen & Co. går vi meget op i at levere en service og et stykke arbejde, som vi kan være stolte af efterfølgende.

Vores malerfirma lægger vægt på god kvalitet, som ikke tillader os at lave et stykke arbejde, der ikke lever fuldt ud op til dine forventninger. Derfor kan du altid forvente et godt og solidt stykke arbejde, når du hyrer os som malerfirma, hvad enten det er i Rødovre, Brøndby eller på resten af Sjælland.

Stor vægt på den gode service

Vores kunder er vigtige for os, og derfor tager vi også gerne ud til vores kunder for at snakke om deres opgave. Vi har det bedst med at mødes med kunderne, så vi i sammen kan finde den bedste løsning.

​Vi er ganske enkelt et malerfirma, der laver alt. På grund af vores store medarbejderstab, har vi mulighed for at reagere på enhver opgave, lige fra mindre projekter hos private til større entrepriser, hvor vi tager styrringen fra start til slut i samarbejde med bygherre.​

​Udover at have kompetencer og erfaring til at kunne løse opgaver, der dækker bredt, har vi også mulighed for at minimere ventetiden for vores kunder for at få en opgave udført - netop på grund af størrelsen på vores medarbejdergruppe i vores malerfirma.

Kvalitet og ærlighed kendetegner vores malerfirma

Vi bestræber os på altid på at levere et godt stykke arbejde, hvor alle er tilfredse. Som malerfirma er vores opgave blandt andet at være realistiske omkring en opgaves omfang, derfor bestræber vi os på at sætte et mål, som vi ved, at vi kan overholde.

Hvis du vil have et kvalitetsorienteret malerfirma, som du kan stole på udfører opgaven, kan du roligt give os et kald.

Du kan allerede nu ringe til os på telefon 44 53 41 50 og eller skrive til os på e-mail gh@geerthansen.dk og få et uforpligtende tilbud.