Har du problemer med eller mistanke om skimmelsvamp i dit hjem? Så er vi klar til at hjælpe, hvad enten det er i Rødovre og Brøndby eller på resten af Sjælland.

Vi har det rette udstyr og den nødvendige erfaring til at klare enhver form for behandling af skimmelsvamp. Drejer arbejdet sig om en mindre opgave, kan vi løse den, ligeså vel som vi har kompetencerne til at håndtere selv de største opgaver. Vi rykker ud til både private hjem, erhvervsdrivende og boligselskaber.

Hvornår har man brug for behandling af skimmelsvamp?

Skimmelsvamp er en pestilens, som skal behandles hurtigst muligt, hvis du opdager den i dit hjem. Derfor bør du overveje en behandling, hvis du begynder at se tegn på grøn vækst på væggen eller omkring et vindue.

Når vi rykker ud, tager vi en Mycometertest, som bruges til at se, om der er vækst i skimmelsvampen.

Skimmelsvamp trives i områder med dårlig udluftning, så behandling af skimmelsvamp kan ofte være nødvendigt i baderum, kælderrum eller lignende, hvor der kan være et fugtigt klima.

Vi svarer gerne på dine spørgsmål

Oplever du tegn på skimmelsvamp, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi har mange års erfaring og kan sagtens være behjælpelige med rådgivning og vejledning.

Du kan også ringe til os for nærmere information. Vores telefonnummer er 44 53 41 50. Vi ser frem til at høre fra dig.