Vi står for renovering af lejligheder i absolut højeste kvalitet, og vi har en solid gruppe af medarbejdere, der tilsammen har mange års erfaring inden for en lang række af forskellige arbejdsområder.

Det gør os i stand til at en udføre renovering af lejlighed for kunder af forskellig karakter - både private, men i særdeleshed også boligselskaber. Ejer du en lejlighed, som skal gøres i stand, kan du trygt regne med, at vi kan klare renoveringen til din fulde tilfredshed.

Dygtige samarbejdspartnere til renovering af lejlighed

Med vores alsidige medarbejdere er vi i stand til at klare mange af de opgaver, der er forbundet med renovering. Der er dog nogle områder, hvor vi er nødt til at få lidt assistance.

Når vi står for en hovedentreprise, har vi nogle gode samarbejdspartnere, der kan træde til. 

Når vi kører ud som hovedentreprenør, sørger vi for alt ved renovering af lejlighed, og vi vil derfor være din kontakt under hele processen. Vi har til dette formål et særligt One-Stop-Shopping system, som sikrer at vores kunder, kun har kontakt med os under en renovering eller istandsættelse af fraflytnings-lejligheder. Denne løsning henvender sig primært til boligselskaber, men kan naturligvis også benyttes til private under en renoverings-opgave.

Giv os et kald

Selvom vi hovedsageligt laver renoveringsarbejde i Brøndby og Rødovre, kan vi også sagtens påtage os opgaver på resten af Sjælland.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 44 53 41 50 eller sende en mail til gh@geerthansen.dk. Vi vil gerne høre nærmere om dit projekt og hjælpe til med professionel vejledning og rådgivning.