Hos Geert Hansen & Co. er vi meget mere end blot en almindelig malermester. Et af vores mange andre kompetenceområder er renovering af vinduer.

Her kan vi være behjælpelige med at få dine vinduer tilbage i god stand, hvilket har mange fordele, blandt andet:

  • ​Smukke vinduer ind- som udadtil
  • Bedre isolering
  • Sundere indeklima
  • Gavner boligens salgsværdi

Vi klarer alt inden for renovering af vinduer

Vindues-opgaver omhandler hovedsageligt renovering for private. Her kan vi blandt andet hjælpe med renovering af træværket omkring vinduet, så rammen kommer til at fremstå som ny igen. Behandling af selve vinduet kan vi også sagtens klare.

En renovering af dine vinduer er oplagt at få ordnet i anledning af en renovering af selve huset.

Vi har stor ekspertise indenfor vinduesrenovering, hvilket gør os i stand til at hjælpe alle typer vinduer tilbage i flot stand.

Kontakt os gerne

Den gode service er vigtig for os, derfor møder vi op med et smil. Vi vil gøre alt for at finde den bedst mulige løsning, når vi tager ud for at renovere vinduer.

Vi tager naturligvis dine præferencer og ønsker med i ligningen, så din renovering af vinduer bliver, som du måtte ønske.

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du mere end velkommen til at give os et kald på telefon 44 53 41 50 eller skriv til os på gh@geerthansen.dk. Vi hjælper hovedsageligt kunder i og omkring Rødovre og Brøndby, men vi påtager os gerne opgaver på hele Sjælland.